Αρχική Μόδα & Ένδυση T-Shirts με άποψη από την German Garment.

T-Shirts με άποψη από την German Garment.

by Andreas Rekopoulos

Η μικρή Βερολινέζικη εταιρία German Garment είναι μια από τις πολλές εταιρίες που ασχολούνται με την κατασκευή ιδιαίτερων T-Shirt. Αυτό που κάνει τα T-Shirts τους να ξεχωρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα και τα άκρως ιδιαίτερα και καλλιτεχνικά τους σχέδια.

Η ομάδα πίσω από την German Garment είναι 4 νεαροί Γερμανοί. Ο Matthias Schweighofer που εργάζεται και ως ηθοποιός, ο Joko Winterscheidt που εργάζεται και ως παρουσιαστής της τηλεόρασης, ο Sebastian Radlmeier που εργάζεται και ως DJ και ο Kilian Kerner Sebrok που είναι σχεδιαστής ρούχων. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας φτιάχνονται στην Γερμανία από υλικά υψηλής ποιότητας, από το ύφασμα έως τις ταμπέλες όλα φτιάχνονται αποκλειστικά τοπικά. Η αρχή αυτή αποτελεί φιλοσοφία της μάρκας και αντίδραση στην τάση των καιρών που θέλει τα ρούχα να φτιάχνονται στις φθηνές αγορές της Άπω-Ανατολής και της ανατολικής Ευρώπης.

Όμως η πραγματική διαφοροποίηση προέρχεται από την γνήσια Βερολινέζικη κουλτούρα του σχεδιασμού. Τα T-Shirts της German Garment είναι μινιμαλιστικά και ευχάριστα διαφορετικά από τα συνηθισμένα πανομοιότυπα προϊόντα των διεθνών εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.