Αρχική Μόδα & Ένδυση Δερμάτινα ανδρικά Sneaker, Skytop II της Supra.

Δερμάτινα ανδρικά Sneaker, Skytop II της Supra.

by Andreas Rekopoulos
supra skytop ii sneakers

Η Αμερικάνικη εταιρία υποδημάτων Supra ασχολείται με Sneakers και ειδικότερα με παπούτσια Street για δραστηριότητες όπως το Skateboarding. Τα Skytop II της Supra είναι μοναδικά ανδρικά sneaker για κάθε δραστηριότητα και στυλ.

Το χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει από τις αμέτρητες εταιρίες του χώρου είναι ότι αποφεύγει την έντονη πολυχρωμία και τον “χοντροειδή” σχεδιασμό που χαρακτηρίζει τα παπούτσια του είδους και κινείται σε σχέδια λιγότερο έντονα και πιο κομψά. Τα παπούτσια της συνήθως “παίζουν” με την εφαρμογή διαφορετικών υλικών και συνδυάζουν για παράδειγμα πανί, δέρμα και σουέτ στο ίδιο παπούτσι δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα  διαφορετικό, που ισορροπεί μεταξύ πληθωρικότητας και απλότητας.

Ο συνδυασμός ανθεκτικής κατασκευής, προχωρημένου Design και αυθεντικότητας έχει κάνει τα Supra ιδιαιτέρα δημοφιλή και είναι μια από τις ελάχιστες εταιρίες παπουτσιών Street και Skateboarding που έχει καταφέρει να πωλούνται τα προϊόντα της ακόμη και σε καταστήματα Boutique υψηλής μόδας, όπως το διάσημο Colette στο Παρίσι. Το Skytop II είναι ίσως το πιο επιτυχημένο μοντέλο της εταιρίας, καθώς συνδυάζει original street look με καθαρή μοντέρνα γραμμή και προσεγμένες λεπτομέρειες χωρίς υπερβολές.

Τα ανδρικά sneaker Skytop II είναι εξέλιξη του αειθαλούς σχεδίου Skytop, το οποίο είναι το παπούτσι που έβαλε την Supra στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η επιτυχία και των δύο μοντέλων ήταν τεράστια και επαναλαμβάνονται κάθε σαιζόν με αλλαγές στα χρώματα και στα υλικά. Έτσι προσφέρονται πλέον σε μια τεράστια γκάμα από Full Black χρώμα, έως περίεργους συνδυασμούς όπως μπλε με χρυσό. Επίσης εκτός από το αρχικό Skytop II που κάνει χρήση πολλών υλικών μαζί, πλέον είναι διαθέσιμα και σε εξ ολοκλήρου δερμάτινη ή σουέτ έκδοση.

Το να καταφέρει μια σχετικά μικρή Αμερικάνικη εταιρία παπουτσιών Skateboarding να εισχωρήσει στην υψηλή μόδα της Ευρωπαϊκής αγοράς είναι σίγουρα ένα μεγάλο κατόρθωμα, καθώς ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά υψηλός και οι Ευρωπαϊκές εταιρίες έχουν μεγάλη παράδοση στην ποιότητα, αλλά και στο καινοτόμο Design. Τέλος τα Skytop είναι και εξαιρετικά ανταγωνιστικά στην τιμή, καθώς το κόστος τους δεν ξεπερνά τα 120€ ακόμη και για τα 100% δερμάτινα μποτάκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.