Αρχική Home Decor Ράφια SUM Shelves από τον Peter Marigold.

Ράφια SUM Shelves από τον Peter Marigold.

by Andreas Rekopoulos
SUM shelves by Peter Marigold for SCP

Τα ράφια SUM Shelves είναι ένα modular σύστημα ραφιών το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί με πολλούς τρόπους και χαρακτηρίζεται από ασύμμετρο σχεδιασμό και μεγάλη ευελιξία τοποθέτησης.

Ο σχεδιασμός έγινε από τον Βρετανό Peter Marigold ο οποίος για ένα διάστημα έφτιαχνε τα SUM Shelves χειροποίητα κατόπιν παραγγελίας. Η μεγάλη ζήτηση οδήγησε το σύστημα σε ευρεία  παραγωγή, η οποία γίνεται από την εταιρία SCP. Τα SUM Shelves σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να μπορούν να ενωθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, σχηματίζοντας αμέτρητες διαφορετικές συνθέσεις.

Τα βασικά δομικά στοιχεία του συστήματος είναι ασύμμετρα ξύλινα κουτιά-ράφια σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Κάθε μέγεθος έχει και ελαφρώς διαφορετικό σχήμα, ενώ σε κάθε μια από τις 4 πλευρές του κουτιού υπάρχουν εγκάρσιες τομές που εξυπηρετούν για βιδωθούν τα ράφια σταθερά μεταξύ τους.

Η ποιότητα κατασκευής της SCP είναι κορυφαία και το φινίρισμα είναι πραγματικά εξαιρετικά προσεγμένο. Τα ράφια φτιάχνονται κατόπιν επιλογής από μασίφ ξύλο καρυδιάς ή μασίφ ξύλο κερασιάς, ενώ οι μεταλλικές βάσεις που τα στηρίζουν στον τοίχο είναι από μπρούτζο. Όταν τα ράφια συναρμολογηθούν το αποτέλεσμα είναι ένα μοντέρνο σύστημα αποθήκευσης που μπορεί να εξυπηρετήσει είτε ως βιβλιοθήκη, είτε ως ραφιέρα για μικροαντικείμενα. Το βασικό μοντέλο περιλαμβάνει μια τριάδα από ράφια, ένα από κάθε μέγεθος. Αγοράζοντας περισσότερα από ένα σετ μπορείτε να τα συνενώσετε για να δημιουργήσετε το έπιπλο με μέγεθος και σχήμα που να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Ενδεικτική τιμή για ένα σετ ραφιών SUM Shelves 320€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.