Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό γραφείου LED από την STUDIO LOBOT.

Φωτιστικό γραφείου LED από την STUDIO LOBOT.

by Andreas Rekopoulos
Led Desk Lamp by STUDIO LOBOT

Το LOBOT είναι το παρθενικό προϊόν της εταιρίας STUDIO LOBOT. Η ονομασία του προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων “Lighting” και “Robot”. Πρόκειται για ένα φωτιστικό γραφείου LED με έντονα στοιχεία ρομποτικής στον σχεδιασμό του.

Σχεδιάστηκε από τον Κορεάτη σχεδιαστή Jinseok Hwang και συνδυάζει την μοντέρνα αισθητική με την υψηλή χρηστικότητα. Οι λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται είναι Led και το σχήμα τους μοιάζει χαρακτηριστικά με μάτια. Οι βραχίονες του φωτιστικού με την σειρά τους παραπέμπουν έντονα σε ρομποτικά συστήματα συναρμολόγησης αυτοκινήτων.

Είναι φτιαγμένοι από αλουμίνιο και είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μπορούν να σταθεροποιήσουν εύκολα την κατεύθυνση του φωτός σε οποιαδήποτε γωνία. Έτσι το LOBOT συνδυάζει φουτουριστικό design με υψηλή χρηστικότητα.

Η προσεγμένη κατασκευή σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο ρομποτικό Design συνθέτουν ένα φωτιστικό γραφείου που διαφέρει από τα συνηθισμένα. Τιμή για το LOBOT δεν έχει ανακοινωθεί, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμη στην παραγωγή. Όμως όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, λευκό και φυσικό χρώμα αλουμινίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.