Αρχική Τεχνολογία Παραδοσιακά Κινέζικα Στικάκια USB από την Then Creative.

Παραδοσιακά Κινέζικα Στικάκια USB από την Then Creative.

by Andreas Rekopoulos
Then Creative Chinese Traditional USB Drives

Συνδυάζοντας την μοντέρνα τεχνολογία με παραδοσιακά σχέδια και φυσικά υλικά η Κινέζικη Then Creative παρουσιάζει μια σειρά από στικάκια USB που αποτελούν μικρά έργα τέχνης.

Οι σχεδιαστές της Then Creative επιλέγουν απορρίπτουν το σύνηθες πλαστικό κέλυφος και επιλέγουν ζωντανά υλικά όπως ο μπρούτζος και το ξύλο. Εκεί αποτυπώνουν στοιχεία της δικής τους αρχαίας και διαχρονικής κουλτούρας. Η πρώτη τους συλλογή περιλαμβάνει γεωμετρικά σχέδια εμπνευσμένα από περίτεχνα παράθυρα, όπως αυτά που βλέπει κάποιος στα κινέζικα παλάτια. Σχέδια ισορροπημένα, γεωμετρικά και όμορφα μέσα στην συμμετρία τους.

Η δεύτερη συλλογή της Then Creative αντλεί έμπνευση από τις πολυεπίπεδες καλλιέργειες ρυζιού. Ασύμμετρα δακτύλιοι που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν λίγο με δακτυλικά αποτυπώματα συνθέτουν κομψά στικάκια USB με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Δείγμα υψηλού designαπό τους νεαρού Κινέζους σχεδιαστές, οι οποίοι δένουν την τεχνολογία με την παράδοση σε ένα καθημερινό, μικρό, χρηστικό αντικείμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΠΑΡΑ 23/03/2021 - 18:29

Σας παρακαλώ θα ήθελα να παραγγείλω ένα στικάκι (USB) της THEN CREATIVE με τους ασύμμετρους δακτύλιους ή όποιο άλλο έχετε διαθέσιμο ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ. Υπάρχουν διαθέσιμα; Αν ναι μπορώ να το παραλάβω αύριο, 24/3/2021 σε ώρα που θα με ειδοποιήσετε εσείς; Επιθυμώ να πληρώσω με κάρτα στο ταμείο. Παρακαλώ ενημερώστε με στο παράκάτω email

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.