Αρχική Σπίτι & Design Στίφτης εσπεριδοειδών Citrange από την Royal VKB.

Στίφτης εσπεριδοειδών Citrange από την Royal VKB.

by Andreas Rekopoulos
Στίφτης εσπεριδοειδών Citrange από την Royal VKB

Φανταστείτε έναν στίφτη τόσο απλό και όμως τόσο χρηστικό, που γεμίζει απευθείας το ποτήρι σας και έχει το κατάλληλο σχήμα και μέγεθος για όλα τα εσπεριδοειδή, από μικρά λεμόνια έως ζουμερά πορτοκάλια. Αυτό ακριβώς είναι ο στίφτης εσπεριδοειδών Citrange της Royal VKB.

Σχεδιάστηκε από τον Quentin de Coster και είναι ένας «διπλός» στίφτης που από την μια πλευρά έχει μυτερό σχήμα για μικρά εσπεριδοειδή όπως λεμόνια και limes και από την άλλη πλευρά στρογγυλό σχήμα για μεγαλύτερα εσπεριδοειδή, όπως πορτοκάλια και γκρέιπφρουτ. Ο στίφτης Citrange τοποθετείτε απευθείας επάνω στο ποτήρι, έτσι ο χυμός σας σερβίρεται απευθείας την ώρα που τον στύβετε. Το καλύτερο σημείο όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κουκούτσια καθώς φιλτράρονται από το διάτρητο κέντρο του στίφτη.

Ο στίφτης Citrange είναι ένα ιδιοφυώς απλό αξεσουάρ κουζίνας που ενθουσιάζει με την πρακτικότητα αλλά και το καλαίσθητο design του. Είναι μικρός κομψός και τόσο ευχάριστα διαφορετικός. Έτσι ακόμη και όταν δεν τον χρησιμοποιείτε θα μπορούσατε εύκολα να τον αφήσετε στην φρουτιέρα, καθώς ακόμη και τα χρώμα και το σχήμα του είναι απολύτως ταιριαστό με πορτοκάλια και λεμόνια. Ένα έξυπνο gadget που σίγουρα θα βρει θέση και χρήση στην κουζίνα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.