Αρχική Τέχνη Γλυπτά από γυαλί του Stephen Beardsell.

Γλυπτά από γυαλί του Stephen Beardsell.

by Andreas Rekopoulos
Stephen Beardsell Glass Sculptures

Το εικονιζόμενο γυάλινο γλυπτό είναι δουλειά του Βρετανού Stephen Beardsell και ανήκει σε μια συλλογή γλυπτών που το σχήμα τους είναι εμπνευσμένο από τις βραχώδεις ακτές του Cornwall.

Η δουλειά που έχει γίνει με το γυαλί είναι εντυπωσιακή τόσο σε σχήματα, όσο και σε χρώματα. Το σφηνοειδές σχήμα χαρίζει στο γλυπτό μια εντυπωσιακή από κάθε πλευρά προοπτική. Το μπλε που απεικονίζει την θάλασσα εισβάλει με ιδανικό τρόπο στο βαθύ πράσινο, ενώ τα σπασίματα του γυαλιού παραπέμπουν χαρακτηριστικά σε μια βραχώδη ακτή. Τέλος μια ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι οι φυσαλίδες που υπάρχουν μέσα στο γυαλί και δίνουν την αίσθηση του υγρού στοιχείου.

Η έμπνευση του Stephen Beardsell προέρχεται κυρίως την φύση. Ο τρόπος που δουλεύει το γυαλί είναι πραγματικά μοναδικός, καθώς καταφέρνει να μεταφέρει στα μικρά γυάλινα δημιουργήματα του την αίσθηση ολόκληρων φυσικών τοπίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.