Αρχική Τεχνολογία Stabile Pro της Thought Out, μια ξεχωριστή βάση iPad.

Stabile Pro της Thought Out, μια ξεχωριστή βάση iPad.

by Andreas Rekopoulos
Stabile PRO Pivoting iPad Stand

Η Stabile Pro της Αμερικάνικης εταιρίας Thought Out είναι μια βάση iPad που μετατρέπει το δημοφιλές tablet σε έναν υπολογιστή γραφείου με άψογο στυλ και παραδειγματική λειτουργικότητα.

Δεδομένης αυξανόμενης δημοτικότητας των tablets, κυκλοφορούν πλέον αρκετές βάσεις που τοποθετούν τα tablets σε θέση για χρήση γραφείου. Η Stabile Pro είναι μια βάση iPad που ξεχωρίζει για τον μίνιμαλ σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την χρηστικότητα της. Φτιαγμένη από μασίφ ατσάλι και με βάρος 2,5 μεγαλύτερο από αυτό του iPad η Stabile Pro είναι απολύτως σταθερή στην θέση της, δίνει δυνατότητα pivoting, ενώ το άψογο φινίρισμα της δεν αφήνει αμφιβολία ότι πρόκειται για ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Μπορεί η Stabile Pro να σχεδιάστηκε για χρήση με iPad όμως ο ανοιχτού τύπου ευέλικτος σχεδιασμός της επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί και με οποιοδήποτε άλλο tablet. Χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία εντυπωσιασμού η Stabile Pro διαθέτει ακριβώς τις λεπτομέρειες που χρειάζεται μια βάση iPad για να επιτελέσει σωστά τον σκοπό της. Οι βραχίονες στήριξης είναι καλυμμένοι με μαλακό λάστιχο ώστε να μην γρατζουνήσουν το iPad, υπάρχει μια υποδοχή για στήριξη καλωδίων, ενώ επίσης τα λαστιχένια πόδια της βοηθούν στο σταθερό πάτημα της βάσης στο γραφείο σας.

Η βάση iPad Stabile Pro είναι Made in USA, ενώ φέρει και ειδική πιστοποίηση ότι πραγματικά φτιάχνεται στις ΗΠΑ και δεν συναρμολογείται απλά εκεί. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, λευκό μαύρο ή ασημένιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.