Αρχική Σπίτι & Design Σουρωτήρι τσαγιού Teafu από την Dreamfarm.

Σουρωτήρι τσαγιού Teafu από την Dreamfarm.

by Andreas Rekopoulos
Dreamfarm Teafu Tea Infuser

Η παρασκευή του τσαγιού πρέπει να είναι μια χαλαρωτική εμπειρία. Το σουρωτήρι τσαγιού Teafu με το άκρως χρηστικό και έξυπνο design του κάνει αυτή την απλή διαδικασία ταχύτερη, πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Η Αυστραλέζικη εταιρία Dreamfarm πήρε το κλασσικό σουρωτήρι τσαγιού «μπάλα» που όλοι γνωρίζουμε και το βελτίωσε χρηστικά και σχεδιαστικά. Το βασικό σχήμα του Teafu θυμίζει τα «σουρωτήρια μπάλες», όμως οι ομοιότητες τελειώνουν εκεί. Το στοιχείο που κάνει την διαφορά είναι το «δοχείο» που τοποθετείται το τσάι που είναι φτιαγμένο από εύκαμπτη σιλικόνη. Η λαβή λειτουργεί σαν τανάλια και σας επιτρέπει να συμπιέσετε το τσάι. Έτσι το ρόφημά σας παρασκευάζεται γρηγορότερα καθώς η κίνηση αυτή βοηθάει να κυκλοφορήσει το νερό πιο αποδοτικά. Παράλληλα με την εύκολη αυτή κίνηση μπορείτε να στραγγίσετε το σουρωτήρι πριν το βγάλετε από το ποτήρι και να γλιτώσετε από σταξίματα.

Το Teafu προσφέρει και μια ακόμη ευκολία, ανοίγει εντελώς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουτάλι ώστε να βάλετε μέσα εύκολα την σωστή δοσολογία ενώ αν χρειαστεί να το ακουμπήσετε κάπου στέκεται και όρθιο ώστε το δοχείο που περιέχει το τσάι να μην ακουμπήσει στον πάγκο ή οπουδήποτε αλλού.

Με το μοντέρνο design του και τις πολλαπλές πρακτικές του ευκολίες το Teafu είναι μια ευχάριστη εξέλιξη ενός διαχρονικού αντικειμένου η οποία διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του αρχικού σχεδίου αλλά προσθέτει και κάτι παραπάνω. Στα κλασσικά «σουρωτήρια μπάλες οι μικροσκοπικές τρύπες εμποδίζουν το νερό να κινηθεί μέσα στο δοχείο με το τσάι με αποτέλεσμα να θέλει περισσότερη ώρα για να εμποτιστεί το νερό. Το σουρωτήρι τσαγιού Teafu είναι ένα μοναδικό εργαλείο κουζίνας που κάνει την διαδικασία πιο γρήγορα και αποδοτικά.

Παράλληλα η  δυνατότητα στραγγίσματος, η όρθια στήριξη και το άνοιγμα που το μετατρέπει σε κουτάλι είναι τρία απλά στοιχεία που κάνουν το σουρωτήρι τσαγιού Teafu να υπερέχει. Διατίθεται σε μια ποικιλία από έντονα χρώματα για να ταιριάξει σε κάθε μοντέρνα κουζίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.