Αρχική Σπίτι & Design Σκαμπό Kisimi σαν Παγάκι με Παγιδευμένα Ξύλα.

Σκαμπό Kisimi σαν Παγάκι με Παγιδευμένα Ξύλα.

by Anna Karataglidou
Kisimi acrylic and driftwood cubic stool

Το σκαμπό Kisimi μοιάζει σαν να προήλθε από ένα κομμάτι ακτής που πάγωσε και μέσα του βρέθηκαν παγιδευμένα ξύλα που ξέβρασε το ρεύμα στην ακτή. Είναι τόσο έντονα εικονικό αυτό το σχέδιο που μοιάζει σαν να το εμπνεύστηκε κανείς από ένα παραμύθι, ή σαν κομμάτι του σκηνικού μιας ταινίας. Κι όμως είναι ένα πραγματικό κομμάτι σύγχρονου design και ένα από τα πιο όμορφα σκαμπό που έχουμε δει.

Το σκαμπό Kisimi είναι μία αντίθεση από μόνο του. Φτιαγμένο από ξύλο αλλά όχι ξύλινο, με συνθετικό ακρυλικό υλικό, κι όμως τόσο φυσικό, καθαρό και διαυγές και ωστόσο με παγιδευμένα ξύλα στο εσωτερικό του. Ένα κομμάτι φύσης που έρχεται μέσα στο σπίτι μας.

Ξεχωριστό και μίνιμαλ, οργανικό και συνθετικό, αφαιρετικό και φυσικό, το σκαμπό Kisimi μας κερδίζει με τον έντονο του χαρακτήρα. Κατασκευάζεται από την Bleu Nature, μία εταιρεία που εξειδικεύεται στα έπιπλα πολυτελείας με πρώτη ύλη διασωσμένο ξύλο. Πίσω από την Bleu Nature κρύβεται ο Frank Lefebvre και η αδυναμία του σε αυτά τα ξεχασμένα από το χρόνο “σκουπίδια” της φύσης που έχουν σμιλευτεί από το νερό και το χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.