Αρχική Σπίτι & Design Συρταριέρα Tonelli Camicino από τον Marco Gaudenzi.

Συρταριέρα Tonelli Camicino από τον Marco Gaudenzi.

by Andreas Rekopoulos
Tonelli Camicino by Marco Gaudenzi

Η τροχήλατη συρταριέρα Camicino της Ιταλικής Tonelli σχεδιάστηκε το 1995 από τον Marco Gaudenzi και συνδυάζει διαχρονικό Design με άψογη ποιότητα.

Η Camicino διατίθεται σε δύο εκδοχές, μια κανονικού μεγέθους συρταριέρα με επτά ξύλινα συρτάρια και μια πιο μικρή εκδοχή με δύο συρτάρια, η οποία προορίζεται για χρήση ως κομοδίνο ή βοηθητικό έπιπλο. Τα συρτάρια δεν χρησιμοποιούν τον κλασσικό μηχανισμό με τις ράγες αλλά είναι αναρτημένα από την γωνία τους σε ένα μεταλλικό σωλήνα. Έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι αιωρούνται στο μέσα στο γυάλινο πλαίσιο τους. Παράλληλα ο ιδιαίτερος αυτός τρόπος ανοίγματος επιτρέπει πρόσβαση σε όλα τα συρτάρια ταυτόχρονα, καθώς μπορούν να ανοίξουν παράλληλα, όπως μια  βεντάλια.

Η Tonelli Camicino είναι ένα από αυτά τα εξαιρετικά σπάνια έπιπλα που συνδυάζουν το κλασσικό με το μοντέρνο στοιχείο, ακριβώς στην χρυσή τομή. Έτσι θα σταθεί εύκολα σε οποιοδήποτε ντεκόρ, από εντελώς κλασσικό έως ακραία μοντέρνο.

Παράλληλα η Camicino είναι και ένα ιδιαίτερα ευέλικτο έπιπλο, καθώς μπορεί να καλύψει εξίσου καλά πολλές διαφορετικές ανάγκες. Μπορεί να εξυπηρετήσει ως βοηθητικό έπιπλο δίπλα σε κάποιο καναπέ, ως κομοδίνο, ως συρταριέρα γραφείου, ακόμη και ως ένα κομψό έπιπλο χώρου υποδοχής.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της Tonelli Camicino είναι αυτά που περιμένει κάποιος  όταν αγοράζει το καλύτερο. Το γυαλί ασφαλείας είναι πάχους 15mm, τα συρτάρια φτιάχνονται από μασίφ ξύλο, ενώ την κατασκευή, που ζυγίζει σχεδόν 50 κιλά, στηρίζουν βιομηχανικών προδιαγραφών ρόδες με μεταλλικά στηρίγματα.

Ένα άψογο από κάθε πλευρά έπιπλο πιστό στην παράδοση ποιότητας της Tonelli.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.