Αρχική Σπίτι & Design Συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη Terreria της Moroso.

Συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη Terreria της Moroso.

by Andreas Rekopoulos
Συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη Terreria από την Moroso

Η Ιταλική Moroso ανατρέπει τα δεδομένα προτείνοντας μια διαφορετική συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη φτιαγμένη από πηλό.

Το σύνηθες όταν σκεφτόμαστε μια μοντέρνα βιβλιοθήκη είναι να είναι φτιαγμένη από ξύλο, μέταλλο, πλαστικό ή γυαλί, δύσκολα όμως κάποιος θα μπορούσε να φανταστεί μια πήλινη βιβλιοθήκη. Όμως η σχεδιαστική ομάδα Archea Associati πρωτοτύπησε δημιουργώντας ένα έπιπλο διαφορετικό από όλα τα άλλα με δική του μοναδική αισθητική.

Η υφή του υλικού είναι ξεχωριστή, οργανική και γήινη, δίνοντας έτσι έναν εντελώς διαφορετικό τόνο στον χώρο. Παράλληλα το μοντέρνο σχήμα σε συνδυασμό με τα αρχαϊκό υλικό δημιουργούν μια σύνθεση που συνδυάζει ιδανικά τα παλιό με το νέο. Η βιβλιοθήκη Terreria είναι συναρμολογούμενη αλλά επίσης είναι και «ανοιχτού σχεδιασμού» προσφέροντας έτσι απεριόριστη ευελιξία ανάπτυξης και συνθέσεων.

Οι δυνατότητες διαμόρφωσης είναι αμέτρητες, χάρη στο ασύμμετρο σχήμα τους τα «κουτιά» που αποτελούν την Terreria μπορούν διαμορφωθούν όπως τα φαντάζετε ο καθένας. Είτε ως μια συμβατική βιβλιοθήκη, είτε ο γωνιακή βιβλιοθήκη, είτε ως ένα κομψό διαχωριστικό χώρου.

Η συναρμολογούμενη βιβλιοθήκη Terreria είναι ένα ευέλικτο σύστημα αποθήκευσης φτιαγμένο από ένα αναπάντεχο υλικό, που τελικά της ταιριάζει απόλυτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.