Αρχική Σπίτι & Design Συναρμολογούμενη μολυβοθήκη Rhombins.

Συναρμολογούμενη μολυβοθήκη Rhombins.

by Andreas Rekopoulos
Rhombins Desk Organizer

Η Rhombins είναι μια μοντέρνα συναρμολογούμενη μολυβοθήκη που ο σχεδιασμός της βασίζεται στο πολύπλευρο σχήμα του ρόμβου.

Η πρωτότυπη αυτή μολυβοθήκη σχεδιάστηκε από τους Eric Pfeiffer και Scot Herbst της Pfeiffer Lab design studio για την αμερικανική εταιρία The Utility Collective. Το αυστηρό της γεωμετρικό σχέδιο είναι πρωτότυπο και καλαίσθητο, ενώ αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια που μπορούν να διαρρυθμιστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Κατασκευάζεται από Cereplast ένα καινοτόμο βιοπλαστικό φυτικής προέλευσης. Έτσι συνδυάζει το προχωρημένο design με την τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τακτοποιήστε λοιπόν το χάος στο γραφείο σας με στυλ αλλά και οικολογική υπευθυνότητα.

Τα ρομβοειδή κομμάτια  που  συνθέτουν την Rhombins μπορούν να συνενωθούν είτε κατά μήκος, είτε καθ ύψος. Παράλληλα σε συνδυασμό με το συνοδευτικά τους καπάκια μπορούν να διαμορφωθούν ποικιλοτρόπως για να αποθηκεύσετε όχι μόνο μολύβια και στυλό, αλλά επίσης συνδετήρες, χάρακες ή ακόμη και το κινητό σας τηλέφωνο εξ ου και η ονομασία Rhombins Desk Organizer.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.