Αρχική Home Decor Μπαταρία μπάνιου Canali από την Neve.

Μπαταρία μπάνιου Canali από την Neve.

by Andreas Rekopoulos
Canali Modular Bathroom Faucet by Neve

Η μπαταρία μπάνιου Canali της Ιταλικής Neve δίνει τεράστιες δυνατότητες παραμετροποίησης, καθώς ο «συναρμολογούμενος» σχεδιασμός επιτρέπει να την διαμορφώσετε ακριβώς όπως ταιριάζει στον χώρο σας.

Ο σωληνοειδής σχεδιασμός της Canali είναι διακριτικός και κομψός  προσφέροντας ταυτόχρονα πρωτοφανή ευελιξία. Με λίγη φαντασία ο κεντρικός σωλήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ράγα για πετσέτες, βάση για οδοντόβουρτσες ή απλά να γίνει ένα διαφορετικό διακοσμητικό στοιχείο. Επίσης μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε την βρύση σε διαφορετικά σημεία του χώρου, δημιουργώντας ευθείες, γωνίες ή στήλες διαφορετικού μήκους.

Η ξεχωριστή αυτή μπαταρία μπάνιου συντίθεται από αυτόνομα κομμάτια  που κουμπώνουν μεταξύ τους. Έτσι μπορεί να διαμορφωθεί ως μπαταρία νιπτήρα, ως ντουζιέρα, ως μπαταρία μπανιέρας, μπαταρία μπιντέ ή με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε.  Αλλάζοντας το ακροφύσιο μπορείτε να έχετε ροή νερού με πίεση, τρεχούμενο νερό η ακόμη και πτυσσόμενο ντουζ.

Με απλό, αλλά ιδιαίτερα πρακτικό και καλαίσθητο design η Neve δημιούργησε μια μπαταρία μπάνιου που ξεχωρίζει και σε αισθητική και σε χρηστικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.