Αρχική Σπίτι & Design Συλλογή τραπεζιών ADD UP της Uno Design.

Συλλογή τραπεζιών ADD UP της Uno Design.

by Andreas Rekopoulos

Η συλλογή τραπεζιών ADD UP προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες επιλογής σχημάτων, μεγεθών και χρωματισμών σε συνδυασμό με ένα Design που αποτελεί σπουδή στην ασυμμετρία.

Ο σχεδιασμός έγινε από το στούντιο El Ultimo Grito των Roberto Feo και Rosario Hurtado, για λογαριασμό της βασισμένης στην Βαλένσια της Ισπανίας Uno Design. Η βασική ιδέα ήταν να αποσυνθέσουν τα δομικά στοιχεία που αποτελούν ένα κλασσικό τραπέζι και να τα επανασυνδέσουν σε μια νέα δομή.

Η βάση των τραπεζιών ADD UP είναι φτιαγμένη από λακαρισμένο ατσάλι, ενώ οι τάβλες των τραπεζιών είναι είτε  από ξύλο είτε από γυαλί. Οι τετράγωνες και παραλληλόγραμμες ξύλινες τάβλες συνενώνονται με τις στρόγγυλες πλάκες γυαλιού δημιουργώντας αναπάντεχους, όμως σίγουρα εμπνευσμένους συνδυασμούς.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του σχεδιασμού είναι ότι δίνει δυνατότητα παραμετροποίησης και εξατομίκευσης. Σε άλλους τύπους επίπλων, όπως σε βιβλιοθήκες, σύνθετα και καναπέδες είναι συνηθισμένο να γίνεται συνένωση κομματιών ώστε ο πελάτης να δημιουργήσει ένα σχέδιο που να ταιριάζει στον χώρο του, όμως για τραπέζι αυτή είναι μια αρκετά ασυνήθιστη δυνατότητα. Τα ADD UP κάνουν χρήση ενός μελετημένου συστήματος σύνδεσης που επιτρέπει να δημιουργηθούν αμέτρητα σχέδια κατόπιν παραγγελίας του πελάτη. Η ευελιξία επιλογής σχήματος και μεγέθους, σε συνδυασμό με την δυνατότητα βαφής σε σχεδόν οποιοδήποτε χρωματισμό, κάνει τα ADD UP ιδανική επιλογή για project διακόσμησης μεγάλων χώρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.