Αρχική Τέχνη Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ζώων της Sharon Montrose.

Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ζώων της Sharon Montrose.

by Andreas Rekopoulos

Η Sharon Montrose είναι μια Αμερικανίδα φωτογράφος με ειδικότητα στις φωτογραφίες ζώων. Συνεργάζεται με πολλές διάσημες εταιρίες που ασχολούνται με προϊόντα για ζώα, έχει εκδώσει 10 βιβλία με φωτογραφική δουλειά σχετική με ζώα και πολλά από τα έργα της κοσμούν κρατικές αλλά και ιδιωτικές συλλογές φωτογραφίας.

Η δουλειά της έχει μια καθαρά καλλιτεχνική διάσταση και ξεχωρίζει διότι τοποθετεί τα ζώα σε λευκό φόντο, αφαιρώντας έτσι την δύναμη του τοπίου και εστιάζοντας στην φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα του κάθε ζώου. Παράλληλα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχει πιάσει στάσεις στις οποίες τα ζώα φαίνονται τόσο ζωντανά και ανθρώπινα σαν να ποζάρουν πραγματικά για την φωτογραφία.

Το 2010 η Montrose δημιούργησε την ιστοσελίδα  “The Animal Print Shop” ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να αποκτήσουν τις εξαιρετικές φωτογραφίες της. Δείτε περισσότερα δείγματα της δουλειάς της στην συνέχεια του άρθρου, περιλαμβάνεται μεγάλη ποικιλία ζώων από οικόσιτα όπως γάτες και αγελάδες έως λιοντάρια και γύπες, ενώ κάθε φωτογραφία είναι πραγματική μοναδική.

Μέσω της σελίδας The Animal Print Shop μπορείτε να αγοράσετε είτε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε διάφορα μεγέθη, είτε υψηλής ανάλυσης ψηφιακά αρχεία για να τα εκτυπώσετε εσείς με όποιον τρόπο επιθυμείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.