Αρχική Διάφορα Μπουκάλια κρασιού με θέμα τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα.

Μπουκάλια κρασιού με θέμα τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα.

by Andreas Rekopoulos
Seven Sins Wine Bottles by Pecados

Τα εικονιζόμενα μπουκάλια κρασιού σχεδιάστηκαν από την Ισπανική sidecar για λογαριασμό της εταιρίας Pecados και ο σχεδιασμός τους είναι εμπνευσμένος από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

Οι συσκευασίες προϊόντων έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε μορφή σύγχρονης τέχνης, σε βαθμό που πολλές φορές το περιτύλιγμα είναι πιο ενδιαφέρον ακόμη και από το περιεχόμενο. Η δήλωση αυτή ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση προϊόντων που βρίσκει κάποιος στο supermarket, καθώς πολλά είδη τροφίμων έχουν συσκευασίες εξαιρετικού Design.

Πάντως τα συγκεκριμένα μπουκάλια ανεξαρτήτως περιεχομένου έχουν ένα άκρως πρωτότυπο concept και η εικαστική δουλειά που έχει γίνει εκφράζει εξαιρετικά την φύση του αμαρτήματος στο οποίο παραπέμπει το κάθε μπουκάλι. Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε όλα τα μπουκάλια ένα προς ένα και ποιος ξέρει, ίσως υποκύψετε στον πειρασμό!

Με την σειρά που βλέπετε τις φωτογραφίες, τα μπουκάλια αντικατοπτρίζουν τα εξής αμαρτήματα: Οργή, Απληστία, Λαγνεία, Ζηλοφθονία, Αλαζονεία, Λαιμαργία και Οκνηρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.