Αρχική Τέχνη Απίθανες φωτογραφίες καιρικών φαινομένων του Sean R. Heavey.

Απίθανες φωτογραφίες καιρικών φαινομένων του Sean R. Heavey.

by Andreas Rekopoulos
Awesome Weather Photography by Sean R. Heavey

Βλέποντας την εντυπωσιακή φωτογραφία με τίτλο The Mothership έρχονται στο μυαλό μας εικόνες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, καθώς εύκολα η σκηνή αυτή θα μπορούσε να απεικονίζει την κάθοδο του κάποιου εξωγήινου διαστημοπλοίου.

Με την πρώτη ματιά είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι είναι πραγματική φωτογραφία και όχι γραφιστική απεικόνιση. Όμως πρόκεται για πραγματική φωτογραφία που τραβήχτηκε τον περασμένο Ιούλιο κοντά στο Glasgow στην Montana  των ΗΠΑ, κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας. Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε εύφημη μνεία  στον διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic το 2010 και είναι δουλεία του φωτογράφου Sean R. Heavey.

Ο Heavey εξειδικεύεται στην φωτογράφηση ακραίων καιρικών φαινομένων και έχει τραβήξει πολλές απίστευτες φωτογραφίες που κινούνται στα όρια της φαντασίας με την πραγματικότητα. Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να θαυμάσετε κάποιες από τις ωραιότερες δουλειές του.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποια από τις απίθανες φωτογραφίες του Heavey σε υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση είτε σε χαρτί, είτε σε καμβά, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό του κατάστημα στο ακόλουθο Link: Sean R. Heavey Shop

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.