Αρχική Σπίτι & Design Μοντέρνα γυάλινα πιάτα SeaGlass.

Μοντέρνα γυάλινα πιάτα SeaGlass.

by Andreas Rekopoulos

Τα μοντέρνα γυάλινα πιάτα SeaGlass φτιάχνονται από την Αμερικάνικη εταιρία Riverside Design Group και ο σχεδιασμός τους είναι εμπνευσμένος από τα κύματα της θάλασσας και τον κυματισμό της άμμου στις παραλίες.

Είναι φτιαγμένα από γυαλί και διατίθενται σε μια εκπληκτική ποικιλία που αριθμεί 15 διαφορετικά χρώματα και 10 διαφορετικά σχήματα. Οι χρωματισμοί τους είναι κυρίως παλ και θυμίζουν το πράσινο και το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας και το βαθύ χρυσό της αμμουδιάς. Το οργανικό και “μαλακό” σχήμα των πιάτων διαφέρει ευχάριστα από τα συνηθισμένα και συνδυάζεται τέλεια με το ματ γυαλί και τα βαθιά, λαμπερά χρώματα.

Η συλλογή περιλαμβάνει σερβίτσια με όλα τα είδη πιάτων από πιάτα ορεκτικού, έως βαθιά πιάτα σούπας και πιατέλες σερβιρίσματος. Παράλληλα η τεράστια ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μεγεθών επιτρέπει αμέτρητους συνδυασμούς, ώστε ο καθένας να μπορεί να δημιουργήσει ένα σετ τραπεζιού που να συμβαδίζει με το προσωπικό του γούστο. Τοποθετημένα το ένα επάνω στο άλλο, τα πιάτα SeaGlass είναι μικρά έργα τέχνης που είναι σίγουρο ότι θα προσθέσουν στυλ και χαρακτήρα σε οποιοδήποτε τραπέζι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.