Αρχική Σπίτι & Design Scudi ένα διακοσμητικό καλοριφέρ με μοντέρνο design από την Antrax IT.

Scudi ένα διακοσμητικό καλοριφέρ με μοντέρνο design από την Antrax IT.

by Andreas Rekopoulos
Scudi Design Radiator by Antrax IT

Η Ιταλική εταιρία Antrax IT παρουσιάζει το Scudi, ένα μοναδικό διακοσμητικό καλοριφέρ με μοντέρνο design που ζεσταίνει και διακοσμεί τον χώρο.

Το διακοσμητικό καλοριφέρ Scudi αποτελείται από τρεις μεγάλες επιφάνειες φτιαγμένες από ανοξείδωτο ατσάλι οι οποίες εξασφαλίζουν την άμεση και αποτελεσματική θέρμανση του χώρου. Οι μεταλλικές αυτές πλάκες που συνθέτουν το μοντέρνο καλοριφέρ Scudi, μοιάζουν με τεράστιες ασπίδες και τα τραπεζοειδή τους σχήματα δημιουργούν ένα εκπληκτικό μινιμαλιστικό σύνολο.

Οι καθαρές γραμμές, η λιτότητα του σχεδιασμού και η στιβαρή και επιβλητική παρουσία, καθιστούν το καλοριφέρ της Antrax IT όχι μόνο ένα αποτελεσματικό μέσο θέρμανσης, αλλά ένα μοναδικό διακοσμητικό αντικείμενο με ξεχωριστή αισθητική. Είναι αδύνατο να μην επισημάνει κανείς τις αναφορές του design στις αρχετυπικές φόρμες της τέχνης των πρωτόγονων λαών και στην αρχιτεκτονική τους, καθώς επίσης και στις επιβλητικές κατασκευές των εκπροσώπων του Αμερικάνικου Μινιμαλισμού της δεκαετίας του ’60 και του ’70. Το Scudi είναι μία εγκατάσταση τέχνης στον ιδιωτικό, οικείο και καθημερινό χώρο.

Το διακοσμητικό καλοριφέρ Scudi μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια, ή κάθετα στον τοίχο και έρχεται να αντικαταστήσει τα αδιάφορα και κακόγουστα συμβατικά καλοριφέρ κυριαρχώντας σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό. Θα γίνει το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης ενός σαλονιού, ενός ευρύχωρου επαγγελματικού χώρου ή ακόμη κι ενός ξενοδοχείου. Η ζέστη μπαίνει στον ιδιωτικό, οικείο ή ακόμη και στο δημόσιο εσωτερικό χώρο ως μοντέρνα έκφραση του δημιουργικού και πρωτοποριακού design.

Η Antrax – εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 και εξειδικεύεται στην παραγωγή καλοριφέρ και τζακιών – έχει καταστήσει την ποιότητα πρωταρχικό στόχο της δραστηριότητάς της καταφεύγοντας σε πρωτοποριακές τεχνολογίες παραγωγής και δείχνοντας εμπιστοσύνη στο ταλέντο σχεδιαστών διεθνούς φήμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.