Αρχική Μόδα & Ένδυση Αέρινα βραχιόλια από την Sandra Bautista.

Αέρινα βραχιόλια από την Sandra Bautista.

by Andreas Rekopoulos
Sandra Bautista Bracelace

Τα βραχιόλια της Ισπανίδας designer Sandra Bautista είναι τόσο ανάλαφρα και κομψά που δείχνουν εύθραυστα. Η λεπτεπίλεπτη κατασκευή τους τα κάνει να φαίνονται πολύτιμα (παρότι η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά προσιτά) ενώ η ημιδιαφάνεια που αφήνει το δέρμα να φαίνεται από κάτω τους, προσθέτει αυτή την δόση μυστηρίου που αναδεικνύει ένα βραδινό κόσμημα.

Εξαιρετικό design από την Sandra Bautista με ενδιαφέρουσα τεχνοτροπία που δημιουργεί συνειρμούς ενός “πέπλου” που τυλίγει το χέρι.

Είναι φτιαγμένα από σχοινί, το τελείωμα είναι φοδραρισμένο με λεπτό δέρμα και το κούμπωμα αποτελείται από μια μεταλλική ρυθμιζόμενη αλυσίδα με μια γυάλινη μπίλια για τελείωμα. Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα ενώ το μαύρο βγαίνει επίσης σε δύο μεγέθη. Design προσιτό σε όλους καθώς η τιμή τους είναι μόλις 18€.

Απαλλαγμένα από κάθε χρηστική υποχρέωση τα κοσμήματα αποτελούν πρώτης τάξεως βάση για καλλιτεχνική δημιουργία και είναι μια από τις αρχαιότερες μορφές τέχνης και ένδειξης πολιτισμού. Το κόσμημα αποτελεί εδώ και χιλιάδες χρόνια αγαπημένο αξεσουάρ, στολίδι και κατά περίσταση ένδειξη πλούτου, γούστου ή ακόμα και ιδεολογικής τοποθέτησης.

Τα πρωτότυπα βραχιόλια της Sandra Bautista είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός κομψού καλλιτεχνικού κοσμήματος που χωρίς την χρήση πολύτιμων λίθων ή μετάλλων ξεχωρίζει αποκλειστικά για την δημιουργική του διάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.