Αρχική Μόδα & Ένδυση Σακίδια Eastpak X Kris Van Assche.

Σακίδια Eastpak X Kris Van Assche.

by Andreas Rekopoulos
EASTPAK by KRIS VAN ASSCHE Bag Collection

Για Τρίτη συνεχόμενη σαιζόν η Eastpak συνεργάζεται με τον διάσημο σχεδιαστή Kris Van  Assche και μαζί δημιουργούν μια σειρά από σακίδια που ξεχωρίζουν για την στυλιζαρισμένη και ταυτόχρονα σπορ αισθητική τους.

O Kris Van  Assche διατηρεί αναλλοίωτο το streetwear ύφος των διάσημων σακιδίων της Eastpak όμως προσθέτει την δική του μοναδική σφραγίδα που χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές, προσεγμένες λεπτομέρειες και ξεχωριστό στυλ. Παρατηρώντας κάποιος τα σχέδια της συλλογής θα προσέξει ότι παρά το αδιαμφισβήτητο σπορ στυλ τους ενσωματώνουν μια διακριτικά κλασσική γραμμή αλλά και ανάλαφρες στρατιωτικές λεπτομέρειες, όπως οι υπέροχοι ιμάντες πλάτης που παραπέμπουν σε ζώνες από αλεξίπτωτο.

Η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία από διαφορετικές τσάντες, από κλασσικά σακίδια πλάτης (σήμα κατατεθέν της Eastpak) έως  κλασσικές τσάντες ταχυδρόμου. Όλα τα μοντέλα της συλλογής ακροβατούν ανάμεσα στο ανέμελο και στο αποστειρωμένο και θα μπορούσαν εύκολα να συνδυαστούν οποιοδήποτε εμφάνιση από κοντομάνικο έως κουστούμι. Η ποιότητα κατασκευής φυσικά είναι τέτοια που ανταποκρίνεται στην υπόληψη της γνωστής εταιρίας τσαντών και στην φήμη του διάσημου σχεδιαστή τους, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται σε λογικά επίπεδα για τόσο σοφιστικέ αξεσουάρ, από 50 έως 250 ευρώ. Η συλλογή σακιδίων Eastpak by Kris Van  Assche διατίθεται μέσα από το δίκτυο πωλήσεων και τόσο της Eastpak όσο και του  Kris Van  Assche.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.