Αρχική Σπίτι & Design Μύλος πιπεριού Rubiks, απόλυτα ρετρό Design.

Μύλος πιπεριού Rubiks, απόλυτα ρετρό Design.

by Andreas Rekopoulos
Rubik’s Cube pepper mill

Ο διάσημος κύβος του Ρούμπικ είναι μια κλασσική εικόνα της δεκαετίας του 80 και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους εδώ και αρκετές δεκαετίες. Είναι εφεύρεση του Ούγγρου γλύπτη και καθηγητή αρχιτεκτονικής Ernő Rubik και έχοντας πουλήσει πάνω από 350 εκατομμύρια αντίτυπα είναι το δημοφιλέστερο πάζλ που φτιάχτηκε ποτέ.

Ο εικονιζόμενος μύλος πιπεριού και αλατιού σε σχήμα κύβου του Ρούμπικ έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα και μέγεθος με το κλασσικό πάζλ. Καθώς τον περιστρέφετε για να αλέσετε αλάτι ή πιπέρι έχει αυτή την ίδια χαρακτηριστική αίσθηση και κάνει τον ίδιο γνώριμο μηχανικό ήχο όπως ο “μαγικός κύβος” πάζλ.

Το κέντρο του κύβου περιέχει έναν μύλο άλεσης φτιαγμένο από κεραμικό υλικό, το οποίο είναι σκληρότερο από ατσάλι, παραμένοντας έτσι κοφτερό και αποδοτικό για πολύ καιρό. Επίσης διαθέτουν μηχανισμό που ρυθμίζει πόσο ψιλοκομμένο θέλετε να αλεστεί το αλάτι ή το πιπέρι.

Απλό και έξυπνο Design που αποδίδει φόρο τιμής στον χρωματιστό κύβο που είναι ίσως το δημοφιλέστερο παιχνίδι όλων των εποχών. Ο μύλος πιπεριού Rubiks είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του ρετρό Design των 80ς, καθώς και τους φίλους των παιχνιδιών-παζλ. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός ολοκληρώνεται με την κομψή συσκευασία από ανακυκλωμένο χαρτόνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.