Αρχική Σπίτι & Design Ρολόι τοίχου Stelton Time Clock από τους Jehs+Laub.

Ρολόι τοίχου Stelton Time Clock από τους Jehs+Laub.

by Andreas Rekopoulos
Stelton Time Clock by Jehs Laub

Το ρολόι τοίχου Time Clock σχεδιάστηκε από το Γερμανικό σχεδιαστικό δίδυμο Jehs+Laub για την Δανέζικη εταιρία Stelton και διακρίνεται για την γραμμική αφαιρετική του αισθητική.

Οι σχεδιαστές Markus Jehs και Jürgen Laub (Jehs+Laub) θεωρούν ότι παρότι ο χρόνος είναι ένα εξαιρετικό πολύπλοκο φαινόμενο, ένα ρολόι δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο πολύπλοκο. Έτσι παρουσιάζουν ένα σχέδιο με απόλυτα μίνιμαλ χαρακτήρα. Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από το περίγραμμα ενός ρολογιού με την ιδιαιτερότητα ότι ο λεπτοδείκτης ενσωματώνεται στο στεφάνι του ρολογιού, σε μια μονοκόμματη φόρμα.

Όμορφη λεπτομέρεια είναι ότι όταν το Time Clock αναρτηθεί στην θέση του, έχει μια μικρή απόσταση από τον τοίχο και έτσι σχηματίζει μια λεπτή σκιά της σιλουέτας του. Μια λεπτή αναφορά στον αρχαιότερο τύπο ρολογιού, τα ηλικία ρολόγια που έδειχναν την ώρα χρησιμοποιώντας σκιές.

Το Time Clock φτιάχνεται από αλουμίνιο βαμμένο σε μαύρο ματ χρωματισμό και έχει συνολική διάμετρο 30 εκατοστά. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι τοίχου όπου συνυπάρχουν όλα τα στοιχεία του υψηλού Σκανδιναβικού design καθώς είναι απλό, κομψό και σίγουρα διαχρονικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.