Αρχική Σπίτι & Design Ρολόι τοίχου Mozia της Diamantini & Domeniconi.

Ρολόι τοίχου Mozia της Diamantini & Domeniconi.

by Andreas Rekopoulos
Mozia Clock Diamantini Domeniconi

Το ρολόι τοίχου Mozia σχεδιάστηκε από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Giovanni Levanti για λογαριασμό της Diamantini & Domeniconi και χαρακτηρίζεται από αφαιρετικό design και άκρως επιτυχημένους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ο σχεδιασμός του ρολογιού είναι απλός, αλλά ταυτόχρονα εύστοχος και εύθυμος. Η καμπυλότητα του κωνικού “πιάτου” του ρολογιού ενισχύει τον διακοσμητικό του ρόλο και προσθέτει μια τρισδιάστατη παρουσία, ενώ τα έντονα χρώματα δίνουν μια pop-art αισθητική. Οι τολμηροί χρωματισμοί δένουν άψογα με την αφαιρετική αισθητική των δεικτών δημιουργώντας ένα ρολόι με μια ευχάριστη και παιχνιδιάρικη παρουσία.

Το Mozia είναι φτιαγμένο από ένα μονοκόμματο φύλλο αλουμινίου και είναι διαθέσιμο σε τρία μεγέθη το μικρό (διάμετρος 26 εκατοστά), το μεσαίο (διάμετρος 40 εκατοστά) και το μεγάλο (διάμετρος 65 εκατοστά). Όπως είναι εμφανές από την φωτογραφία πολλά Mozia μαζί δίνουν ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα, ενώ το παιχνίδι των χρωματιστών δεικτών του ρολογιού κατά την κίνηση τους συμβάλει στον πρωτότυπο χαρακτήρα του αντικειμένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.