Αρχική Διάφορα Red Bull Art of Motion 2012 Σαντορίνη.

Red Bull Art of Motion 2012 Σαντορίνη.

by Andreas Rekopoulos
Red Bull Art of Motion 2012 Santorini

Το Red Bull Art of Motion 2012 Σαντορίνη ολοκληρώθηκε επιτυχώς το περασμένο Σάββατο. Τελικός νικητής στέφθηκε ο Pavels Petkuns από την Λετονία, ο οποίος έδωσε μια παράσταση παγκόσμιας κλάσης.

Ο αγώνας είχε ποιότητα, ρίσκο, ομορφιά και μια δόση κινδύνου, καθώς οι αθλητές αναμετρήθηκαν στα στενά σοκάκια και  τις λευκές στέγες με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, σε μια διαδρομή μήκους 260 μέτρων με διαρκεί περίπου 2 λεπτά για έναν επαγγελματία Traceur. Το φινάλε που επιφύλαξε ο νικητής στους περίπου 2500 παραβρισκόμενους ήταν ένα θεαματικό άλμα που κατέληξε σε βουτιά μέσα σε πισίνα. Δείτε το σχετικό βίντεο στην συνέχεια του άρθρου.

Το πόντιουμ του Red Bull Art of Motion 2012 συμπλήρωσαν ο Σουηδός Marcus Gustafsson και ο Γερμανός Jason Paul. Σύμφωνα με τον νικητή «Η Σαντορίνη είναι το όνειρο ενός Traceur, συνήθως δείχνουμε τις δεξιότητες μέσα σε  τσιμεντένιες αστικές ζούγκλες, ψάχνοντας και αναζητώντας δομικά στοιχεία από τα οποία μπορούμε να πιαστούμε και να δημιουργήσουμε. Εδώ όμως στην Σαντορίνη το σκηνικό είναι τελείως διαφορετικό, απλά αφήνεσαι και όλα γίνονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.