Αρχική Σπίτι & Design Καράφα κρασιού Rainman της Matilda Sundén Ringnér.

Καράφα κρασιού Rainman της Matilda Sundén Ringnér.

by Andreas Rekopoulos
Rainman Decanter by Matilda Sundén Ringnér.

Η καράφα Rainmaker σχεδιάστηκε από την Matilda Sunden Ringner για την Σουηδική εταιρία υαλικών Skruf με σκοπό να δημιουργήσει μια μικρή βροχή κρασιού στο ποτήρι σας.

Με καθαρά Σκανδιναβικό design, μινιμαλιστικό και ευφάνταστο, η rainmaker σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας όταν έρθει η ώρα να σερβίρετε το κρασί με άψογο στυλ. Αντί για ένα μοναδικό άνοιγμα υπάρχουν οκτώ μικρές τρύπες που ρίχνουν το κρασί σαν ντουζ, βοηθώντας έτσι και στην πιο καλή αναπνοή του. Η αλήθεια είναι ότι με οποιαδήποτε χρωματιστό ποτό και αν γεμίσετε την Rainmaker, η διαδικασία του σερβιρίσματος μετατρέπετε σε ένα εντυπωσιακό θέαμα από μόνη της. Παράλληλα το ιδιαίτερο σχέδιο με τις οκτώ μικρές τρύπες εξυπηρετεί, καθώς εμποδίζει τα παγάκια, τις φέτες λεμονιού ή οτιδήποτε άλλο περιέχει η καράφα (που καλό θα ήταν να παραμείνει εκεί) να καταλήξει  στο ποτήρι σας.

Τέλος η καράφα κρασιού Rainmaker έχει διπλή λειτουργία, διότι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως ένα κομψό ποτιστήρι για τα φυτά σας.

Η Matilda Sundén Ringnér είναι μια νεαρή Σουηδή σχεδιάστρια που ασχολείται κυρίως με τους τομείς του product design και της γραφιστικής. Η καράφα Rainman ήταν αποτέλεσμα της πτυχιακής της εργασίας στο School of Design του πανεπιστημίου του Kalmar. Η ολοκλήρωση του εγχειρήματος έγινε σε συνεργασία με την εταιρία Skruf Glassworks. Μια εξαιρετική πρώιμη δουλειά από μια πολλά υποσχόμενη designer.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.