Αρχική Σπίτι & Design Ραφιέρα / κρεμάστρα YPSY της Two.Six.

Ραφιέρα / κρεμάστρα YPSY της Two.Six.

by Andreas Rekopoulos
YPSY Shelving Unit by Two.Six

Η ραφιέρα / κρεμάστρα YPSY της Πορτογαλικής Two.Six επαναπροσδιορίζει τον ρόλο μια σκάλας διαμορφώνοντας της σε μια κομψή και ευέλικτη αποθηκευτική λύση.

Σχεδιάστηκε από την Cristiana Macedo και είναι ένα ιδιαίτερα χρηστικό μικρό έπιπλο που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες αποθήκευσης σας στο μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ή το χολ σας. Ο έξυπνος σχεδιασμός της YPSY συνδυάζει κρεμάστρες με ράφια προσφέροντας ευελιξία για να ακουμπήσετε αντικείμενα και να κρεμάσετε τα καθημερινά σας ρούχα. Είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό στην υγρασία MDF γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε μπάνιο. Ο σχεδιασμός της προβλέπει χώρο για να ακουμπήσετε διπλωμένες πετσέτες και να κρεμάσετε αυτές που πρέπει να στεγνώσουν.

Μοντέρνα, ευέλικτη και ιδιαιτέρως χρηστική η ραφιέρα YPSY κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο με διακριτικό τρόπο. Διατίθεται σε  τέσσερις ιδιαιτέρως ευχάριστους παλ χρωματισμούς, ενώ επίσης υπάρχει και το μοντέλο YPSY Mini, μια μικρότερων διαστάσεων έκδοση της βασικής ραφιέρας YPSY κατάλληλη για παιδικά δωμάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.