Αρχική Σπίτι & Design Ράφια τοίχου Knickding από τους DING3000 για την Pulpo.

Ράφια τοίχου Knickding από τους DING3000 για την Pulpo.

by Andreas Rekopoulos
Knickding Shelf by Pulpo

ράφια τοίχου Knickding σχεδιάστηκαν από την ομάδα σχεδιαστών DING3000 για την Pulpo. Το Knickding είναι ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο ράφι τοίχου που συνδυάζει λειτουργικότητα και σύγχρονη αισθητική.

Αυτό το ενδιαφέρον και πρακτικό ράφι τοίχου τραβά την προσοχή σε κάθε χώρο και κάνει αισθητή την παρουσία του χάρη στο πρωτοποριακό, γραμμικό του design. Τα ράφια τοίχου Knickding φιλοξενούν αγαπημένα αντικείμενα και διακοσμούν τον τοίχο σας προσδίδοντας του στυλ και ξεχωριστή φινέτσα. “Κnick-ding” σημαίνει διπλωμένο στα Γερμανικά και παραπέμπει στο σχεδιασμό του καθώς κάθε ένα από τα ράφια τοίχου κατασκευάζεται από ένα διπλωμένο φύλλο μετάλλου.

Το Knickding φτιάχνεται από ανοξείδωτο ατσάλι και διπλώνει επάνω στον τοίχο ώστε να βιδωθεί. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και στη συσκευασία του περιλαμβάνει τις βίδες.

Το DING3000 είναι το design studio των Γερμανών σχεδιαστών Carsten Schelling, Sven Rudolph και Ralf Webermann. Τα σχέδιά τους έχουν κερδίσει περισσότερα από 30 διεθνή βραβεία μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων το iF Product Design Award, το Good Design Award, το Red Dot Design Award και το Design Plus Award. Τα ράφια τοίχου Knickding αποτελούν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμά τους σχέδια.

Η Pulpo είναι μία Γερμανική εταιρία design που ξεκίνησε τη δράση της το 2006. Ο σχεδιασμός της Pulpo επικεντρώνεται στα λειτουργικά και καλαίσθητα αξεσουάρ για το σπίτι, όπως επίσης και στα έπιπλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.