Αρχική Σπίτι & Design Πολυχρηστικά ράφια Cubit σε απίθανα χρώματα.

Πολυχρηστικά ράφια Cubit σε απίθανα χρώματα.

by Andreas Rekopoulos
Cubit modular shelving system

Η ιδέα που κρύβεται πίσω από τα πρωτότυπα μίνιμαλ ράφια Cubit θυμίζει τα τουβλάκια που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά. Μάλιστα με ποικιλία από πολλά έντονα χρώματα, ο συνειρμός αυτός είναι ακόμη πιο έντονος! Τοποθετώντας τα ράφια που αποτελούν κάθε σύνθεση Cubit στο χώρο σας μπορείτε να παίξετε με τις μορφές και τα χρώματα χωρίς περιορισμούς. Τα ράφια Cubit είναι μία πολυχρηστική λύση και ταυτόχρονα μία διακοσμητική πρόταση για τον τοίχο και τον χώρο σας.

Η συλλογή από μίνιμαλ ράφια Cubit αποτελείται από 25 διαφορετικά σε διαστάσεις “τουβλάκια” σε οχτώ διαφορετικά βάθη. Το διαστασιολόγιο και τα βάθη κάθε ραφιού Cubit έχουν υπολογιστεί έτσι ώστε να χωρούν ακριβώς τις διαστάσεις όλων των μεγεθών βιβλίων αλλά και των συσκευασιών CD, DVD, δίσκων. Το υλικό τους είναι από ξύλο MDF με φινίρισμα από σατινέ λάκα με ένα τελικό αποτέλεσμα που κάνει τα μίνιμαλ ράφια Cubit να δείχνουν φρέσκα, μοντέρνα και διαχρονικά.

Ο τρόπος σύνδεσης των ραφιών Cubit μεταξύ τους είναι διεθνής πατέντα και αποτελείται από ένα σύστημα με πιαστράκια που διευκολύνει την συναρμολόγηση ανεξάρτητα από τον τρόπο που θέλετε να τοποθετήσετε κάθε Cubit, είτε το στοιβάξετε, είτε το τοποθετήσετε στο πάτωμα, είτε το κρεμάσετε. Κάθε κομμάτι Cubit διαθέτει ράγα στο πίσω μέρος του, χαρακτηριστικό στο οποίο βασίζεται η σύνθεση ραφιών Cubit.

Το σύστημα σύνθεσης Cubit δίνει ατελείωτες επιλογές ως προς τον τρόπο στησίματός του, πράγμα που δεν επηρεάζει μόνο την εμφάνισή του αλλά διευρύνει και το πεδίο επιλογών που έχει κανείς ως προς τη χρήση του. Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό κάνει τη σύνθεση ραφιών Cubit ένα παιχνίδι για μεγάλους! Μπορεί κανείς να σχηματίσει βιβλιοθήκη, γραφείο, κονσόλα για τον Dj, πάγκο ταμείου, διαχωριστικό δωματίων, μπουφέ, βιτρίνα και εκθετήριο προϊόντων σε κατάστημα… και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί απεριόριστα!

Μία βιβλιοθήκη από ράφια Cubit μπορεί να επεκτείνεται κατά περίσταση και απεριόριστα! Το μόνο που χρειάζεται είναι γούστο, όρεξη και φαντασία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.