Αρχική Σπίτι & Design Κουτί πρώτων βοηθειών Radius First Aid Box.

Κουτί πρώτων βοηθειών Radius First Aid Box.

by Andreas Rekopoulos
Radius First Aid Box

Το First Aid Box της Γερμανικής Radius Design είναι ένα πολύτιμο βοήθημα σε περίπτωση ανάγκης, όμως ταυτόχρονα αποτελεί και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό τοίχου.

Ένα κουτί πρώτων βοηθειών είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε σπίτι και κάθε εργασιακό χώρο. Συνήθως είναι ένα βαλιτσάκι αποθηκευμένο σε κάποιο ντουλάπι. Ο σχεδιαστής Ulf Thomas Solbach όμως προτείνει μια διαφορετική λύση. Το Radius First Aid Box δεν χρειάζεται να κρυφτεί σε κάποιο ντουλάπι, αντιθέτως προκαλεί για εξωτερική τοποθέτηση, καθώς έτσι παίζει διακοσμητικό ρόλο και είναι άμεσα προσβάσιμο.

Η κομψή του βάση τοποθετείται στον τοίχο και είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το μικρό κόκκινο βαλιτσάκι κουμπώνει μέσα στην βάση και περιέχει όλα τα απαραίτητα είδη πρώτων βοηθειών.

Το Radius First Aid Box προσφέρεται σε δύο τύπους, η πρώτη έκδοση περιέχει ένα κιτ πρώτων βοηθειών που ακολουθεί προδιαγραφές din13164 (οικιακή χρήση), η δεύτερη έκδοση  περιέχει ένα κιτ πρώτων βοηθειών προδιαγραφών din13157 (επαγγελματική χρήση, κατάλληλο για  χώρους που στεγάζονται έως 25 άτομα).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.