Αρχική Σπίτι & Design Race Tracks Of The World, πίστες αγώνων F1 μετατρέπονται σε έργα τέχνης.

Race Tracks Of The World, πίστες αγώνων F1 μετατρέπονται σε έργα τέχνης.

by Andreas Rekopoulos
Race Tracks Of The World

Η Race Tracks Of The World είναι μια σειρά από έργα τέχνης που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους φίλους της Formula 1, του MotoGP και του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα.

Πρόκειται για μια σειρά από ξύλινες κατασκευές που αναπαριστούν υπό κλίμακα τις διασημότερες πίστες αγώνων στον κόσμο. Το Spa, η Laguna Seca, το Lemans, η Monza, το Silverstone, το Nurburgring, το Monte Carlo (Monaco), το Hockenheim, η Imola, η Monza, το Misano και το Estoril, είναι μονάχα μερικά από τα διάσημα σιρκουί που περιλαμβάνει η συλλογή.

Η κατασκευή γίνεται από ένα μονοκόμματο κομμάτι κόντρα πλακέ από βαλτική σημύδα, φινιρισμένο με μαύρη Formica® (φορμάικα) και κομμένο με ακρίβεια χιλιοστού από μηχάνημα CNC. Κάθε πίστα φτιάχνεται στο χέρι κατόπιν παραγγελίας.

Οι περισσότερες πίστες έχουν εμβαδό περίπου 92 τετραγωνικά εκατοστά και κόστος που κυμαίνεται από 200$ έως 275$. Το εντυπωσιακότερο όμως κομμάτι της συλλογής είναι αναμφίβολα η τεραστίων διαστάσεων πίστα του Nürburgring, που με διαστάσεις 1,83 Χ 1,72 μέτρα κυριαρχεί στον χώρο και εντυπωσιάζει λόγο του μεγέθους, αλλά και της ιστορίας της. Οι Race Tracks Of The World είναι διαθέσιμες από το Griot’s Garage.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.