Αρχική Μόδα & Ένδυση Σειρά ρολογιών PXR του Michael Young.

Σειρά ρολογιών PXR του Michael Young.

by Andreas Rekopoulos
Michael Young PXR Digital Watch

Τα ψηφιακά ρολόγια χειρός εδώ και αρκετά χρόνια θεωρούνται μάλλον παρωχημένα για κομψές εμφανίσεις. Όμως ο Βρετανός, βασισμένος στο Hong Kong σχεδιαστής, Michael Young αμφισβητώντας τις τάσεις των καιρών δημιούργησε την σειρά ρολογιών PXR και κατάφερε να παντρέψει την ψηφιακή ένδειξη του χρόνου με τις έννοιες κομψό και μοντέρνο.

Η σειρά PXR χαρακτηρίζεται από συγκρατημένα μοντέρνο γραμμικό design,  αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ελαφρώς ρετρό αισθητική που παραπέμπει με διακριτικό τρόπο στα γωνιακά ψηφιακά ρολόγια της δεκαετίας του 80.

Η αρχή έγινε με το PXR-5 που εικονίζεται στο κέντρο της πρώτης φωτογραφίας, συνεχίστηκε με το εξαιρετικά πετυχημένο PXR-6 που οπτικά διαφέρει μόνο στο χρώμα αλλά έχει σημαντικές τεχνικές βελτιώσεις και ολοκληρώθηκε με τα PXR-7 και PXR-8 εικονιζόμενα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Από χρηστικής άποψης τα ψηφιακά ρολόγια PXR του Michael Young χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας φινίρισμα, ενώ τα λουράκια τους αλλάζουν εύκολα και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών, ώστε να ταιριάζουν με οποιαδήποτε εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.