Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό Pure από την Authentics.

Φωτιστικό Pure από την Authentics.

by Andreas Rekopoulos

Το φωτιστικό Pure από την Authentics είναι, όπως υποδηλώνει και το όνομά του ένας ύμνος στην απλότητα και το καθαρό design. Η Authentics είναι μια εταιρία η οποία εκπροσωπεί επάξια την Γερμανική σχεδιαστική σχολή. Τα προϊόντα της είναι χρηστικά, μινιμαλιστικά και οι τιμές τους είναι αξιοκρατικές.

Ένα από τα ενδιαφέροντα σχέδια της Authentics είναι το φωτιστικό με την ονομασία Pure, είναι φτιαγμένο από γυαλί και έχει απλό γεωμετρικό σχεδιασμό που θυμίζει λίγο αναστραμμένο ποτήρι. Η πρωτοτυπία του έγκειται στο ημιδιάφανο κάλυμμα από πολυπροπυλένιο που μαλακώνει των φωτισμό και επιτρέπει την εύκολη αλλαγή χρώματος.

Κάθε φωτιστικό οροφής Pure διατίθεται με τρία διαφορετικά χρωματιστά καλύμματα, έτσι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να του αλλάξετε χρώμα και ύφος ή να αυξομειώσετε την ένταση του φωτός χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα με πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό χρώμα. Τέλος το έγχρωμο κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί και εντελώς, αφήνοντας πλήρως εκτεθειμένη την λάμπα. Το Pure είναι μια πρόταση ευέλικτη και κομψή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.