Αρχική Σπίτι & Design Καρέκλα Punk Chair από την Archirivolto Design.

Καρέκλα Punk Chair από την Archirivolto Design.

by Andreas Rekopoulos
Green Punk Chair

Η καρέκλα Punk σχεδιάστηκε από την Archirivolto Design για λογαριασμό της Ιταλικής εταιρίας Green. Ο σχεδιασμός της καρέκλας Punk Chair παραπέμπει σε Punk αισθητική με την χρωματιστή της πλάτη να υπονοεί το ανατρεπτικό στοιχείο, δημιουργώντας έναν παραλληλισμό με τα χρωματιστά λοφία που χαρακτηρίζουν τους κλασσικούς πανκ.

Η Punk είναι χρηστική, ελαφριά, ανθεκτική και στοιβαζόμενη για εύκολη αποθήκευση, ενώ σύμφωνα με την εταιρία κατασκευής είναι και ιδιαίτερα ανατομική.

Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα είναι η ενσωμάτωση του Punk στοιχείου το οποίο ίσως δεν είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, αλλά όταν κάποιος το συνειδητοποιήσει, χαμογελάει κοιτώντας την καρέκλα και σκεπτόμενος την κρυμμένη αναφορά στο Cult πλέον κίνημα των πανκ και τα πολύχρωμα μαλλιά τους.

Η Punk Chair προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων και η επιλογή χρώματος γίνεται ξεχωριστά για το κάθισμα και ξεχωριστά την πλάτη. Έτσι υπαρχει η δυνατότητα δημιουργίας πολλών διαφορετικών εκδοχών της καρέκλας για να ταιριάξουν σε κάθε χώρο.Πρόκειται για ένα κομψό προϊόν με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης που διατίθεται σε λογικό κόστος (ενδεικτική τιμή 120€). Επίσης έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά που το κάνουν κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.