Αρχική Διάφορα Μια διαφορετική πτυσσόμενη σκάλα από την Company & Company.

Μια διαφορετική πτυσσόμενη σκάλα από την Company & Company.

by Andreas Rekopoulos
Corner Ladder folding ladder by Company & Company

Η βασισμένη στην Βαρκελώνη δημιουργική ομάδα CO&CO (company & company) παρουσιάζει την πτυσσόμενη σκάλα Corner Ladder, μια εκσυγχρονισμένη έκδοση της παραδοσιακής πτυσσόμενης σκάλας που διπλώνει σε μικρό μέγεθος για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Η έμπνευση του πρότζεκτ είχε ως αφετηρία την ανάγκη να απλουστευθεί η μορφή ενός καθημερινού αντικειμένου σε κάτι απόλυτα μίνιμαλ και παράλληλα να βελτιωθεί η δυνατότητα μεταφοράς και αποθήκευσης.

Μια πτυσσόμενη σκάλα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα οικιακά εργαλεία, σπάνια χρησιμοποιείται όμως είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Η ομάδα CO&CO δημιούργησε μια σκάλα που διπλώνει εγκάρσια και μαζεύετε σε μια γραμμή για εύκολη αποθήκευση, εξ ου και η ονομασία CornerLadder, καθώς η σκάλα γίνεται τόσο μικρή που μπορεί να αποθηκευτεί ακόμη και σε μια γωνία.

Ως επιπρόσθετο πλεονέκτημα η πτυσσόμενη σκάλα Corner Ladder δεν μαζεύει σκόνη και όταν χρειαστεί να την μεταφέρετε κάπου είναι εύκολο να μεταφερθεί λόγω του εξαιρετικά μικρού της μεγέθους. Επί του παρόντος πρόκειται για ένα σχεδιαστικό conceptόμως ελπίζουμε ότι αυτή η ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα θα γίνει κάποια στιγμή προϊόν παραγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.