Αρχική Αρχιτεκτονική Ψηφίδες για επενδύσεις κτιρίων από το Giles Miller Studio.

Ψηφίδες για επενδύσεις κτιρίων από το Giles Miller Studio.

by Andreas Rekopoulos
Ένα καινοτόμο υλικό κάλυψης κτιρίων από το Giles Miller Studio

Το λονδρέζικο σχεδιαστικό γραφείο Giles Miller Studio προτείνει ένα καινοτόμο υλικό για επενδύσεις κτιρίων που μπορεί να μετασχηματίσει μια μουντή πρόσοψη σε μοναδικό έργο τέχνης.

Η εξειδίκευση του συγκεκριμένου γραφείου είναι οι επιφάνειες που αποτελούνται από γεωμετρικές ψηφίδες με τις οποίες μπορούν να διαμορφωθούν αμέτρητα διαφορετικά σχέδια. Η ιδιαιτερότητα των ψηφίδων του Giles Miller Studio είναι ότι δημιουργούν τρισδιάστατες επιφάνειες η οποίες αντανακλούν το φως με εντυπωσιακό τρόπο και σχηματίζουν ανάγλυφα σχέδια με προοπτική. Έτσι δίνουν και μια διάσταση τέχνης στις επενδύσεις κτιρίων καθώς το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα διακοσμητικό.

Όλες οι εγκαταστάσεις ψηφίδων του Giles Miller Studio γίνονται χειρωνακτικά από τους ίδιους με προσοχή ακόμη και στην τελευταία λεπτομέρεια. Ανάμεσα στους διακεκριμένους πελάτες που έχουν προτιμήσει την ιδιαίτερη αυτή τεχνοτροπία για την διακόσμηση των κτιρίων τους είναι του μουσείο Viktoria & Albert, το γνωστό κατάστημα ειδών πολυτελείας Selfridges, η έκθεση London Design Week, η British Airways, η Louis Vuitton, η Stella McCartney, τα ξενοδοχεία Ritz-Carlton, καθώς και πολλοί άλλοι φορείς και επιχειρήσεις που φημίζονται για την υψηλή τους αισθητική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.