Αρχική Home Decor Προσκέφαλο κρεβατιού Mariposa από την Adele-C.

Προσκέφαλο κρεβατιού Mariposa από την Adele-C.

by Andreas Rekopoulos
Mariposa Headboard by Adele-C

Το Mariposa της Ιταλικής Adele-C είναι ένα ιδιαίτερο έπιπλο που μπορεί να εξυπηρετήσει ως προσκέφαλο κρεβατιού, αλλά και ως ένα ξεχωριστό διαχωριστικό χώρου.

Κύριο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού είναι τα δύο ημιδιάφανα πάνελ τα οποία φωτίζονται με λαμπτήρες LED. Ανάλαφρο, αέρινο και εξαιρετικά κομψό το Mariposa είναι εμπνευσμένο από την μεταφυσική σημασία των ονείρων. Τα φωτιζόμενα πάνελ διατίθενται σε πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς, ενώ επάνω τους μπορούν να χαραχτούν και σχέδια τα οποία αποκτούν ζωή με την βοήθεια του κρυφού συστήματος φωτισμού και φαίνονται σαν να αιωρούνται στον αέρα.

Η ονομασία Mariposa σημαίνει πεταλούδα στα Ισπανικά. Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς ο σχεδιασμός του εντυπωσιακού αυτού επίπλου είναι εμπνευσμένος από τα φτερά της πεταλούδας, που συμβολίζουν την μετάβαση της διάστασης των ονείρων στον πραγματικό κόσμο.

Από άποψη χωροταξίας και χρηστικότητας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο, το Mariposa διαθέτει δύο βοηθητικά τραπεζάκια στην κάθε πλευρά του για να ακουμπήσετε φωτιστικό, ξυπνητήρι, περιοδικά ή ότι άλλο χρειάζεστε διπλά σας στο κρεβάτι. Το Mariposa μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε κρεβάτι της επιλογής σας και καλύπτει τις χρηστικές και τις εικαστικές σας απαιτήσεις, ενώ εσείς ονειρεύεστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.