Αρχική Σπίτι & Design Ποτήρια Ουίσκι Matterhorn της Tale Design.

Ποτήρια Ουίσκι Matterhorn της Tale Design.

by Andreas Rekopoulos
Matterhorn Whiskey Glasses Tale Design

Τα ποτήρια ουίσκι Matterhorn είναι τέλεια για χειμερινές αλκοολούχες απολαύσεις, καθώς μέσα τους σχηματίζεται μικρή αλπική βουνοκορφή

Σχεδιάστηκαν την (παραδόξως) Κορεάτικη εταιρία Tale Design και πήραν το όνομα και το σχήμα τους από την ομώνυμη κορυφή των Άλπεων. Η βουνοκορφή Matternhorn βρίσκεται ανάμεσα στην Ελβετία και την Ιταλία, έχει ύψος 4.478 μέτρα, και είναι μια συμβολική κορυφή που συχνά αποτελεί σημείο αναφοράς του αλπικού τοπίου.

Ο πάτος του ποτηριού υψώνεται από την βάση σχηματίζοντας με λεπτομέρεια ένα ομοίωμα της διάσημης βουνοκορφής με το χαρακτηριστικό σχήμα. Τα ποτήρια ουίσκι Matterhorn είναι Φτιαγμένα από κρύσταλλο και δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά όταν είναι μισό-γεμάτα, ακριβώς τόσο όσο να ξεπροβάλει μόνο η κορυφή του μικροσκοπικού βουνού μέσα από ουίσκι.

Η σημειολογία του design είναι κομψή, εξαιρετικά επιτυχημένη, αλλά και πολλαπλή. Αφενός δημιουργούν άμεσα συνειρμούς χειμώνα, κρύου και χιονισμένων τοπίων, το ιδανικό δηλαδή σκηνικό για να απολαύσει κάποιος ένα ποτήρι ουίσκι. Αφετέρου το σχήμα τους σε ταξιδεύει, δεδομένης της περιπετειώδης φύσης και της Σκωτσέζικης καταγωγής των ποιοτικών ουίσκι, τι καλύτερο από ένα εξίσου περιπετειώδες ποτήρι.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πεταχτείτε μέχρι τη Ελβετία για να απολαύσετε ένα ποτήρι ουίσκι με θέα το αλπικό τοπίο, όμως με τα ποτήρια ουίσκι Matterhorn μπορείτε να φέρετε το αλπικό τοπίο στο ποτήρι σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΝΝΑ 15/01/2015 - 14:49

Συγχαρητήρια για το blog σας,είμαι φαν!
Επειδή γνωρίζω ότι έχετε και shop, δεν κρατήθηκα να σας παροτρύνω: Μήπως να σκεφτείτε να φέρετε αυτά τα υπέροχα ποτήρια; Όσο τα βλέπω, τόσο πιο πολύ μου αρέσουν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 15/01/2015 - 14:54

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Άννα.

Μπορείς να αγοράσεις τα ποτήρια της tale απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας το σχετικό Link.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.