Αρχική Σπίτι & Design Ποτήρια κρασιού Sommelier από τον Maxim Velcovsky.

Ποτήρια κρασιού Sommelier από τον Maxim Velcovsky.

by Andreas Rekopoulos
Sommelier Plastic Cup Wine Glass by Maxim Velcovsky

Τα ποτήρια κρασιού Sommelier σχεδιάστηκαν από τον Maxim Velcovsky για την Τσέχικη εταιρία Qubus Design και διαθέτουν ένα σοφιστικέ ύφος που είναι ταυτόχρονα ηθελημένα ανέμελο.

Κάπου μεταξύ σχολείου, πανεπιστημίου και επαγγελματικής καριέρας τα γούστα αλλάζουν και το στυλ των ποτηριών που χρησιμοποιούμε διαμορφώνεται ανάλογα. Την θέση του πλαστικού ποτηριού μπύρας που κρατούσαμε σε μια συναυλία παίρνει ένα χαμηλό ποτήρι ουίσκι και αργότερα ένα ψηλό κομψό γυάλινο ποτήρι κρασιού. Τα ποτήρια Sommelier γεφυρώνουν το χάσμα, ενοποιούν τις διαφορετικές περιόδους της ζωής μας και φέρνουν την βιομηχανική αισθητική του πλαστικού ποτηριού στον κομψό και ντελικάτο κόσμο του κρασιού.

Τα ποτήρια κρασιού Sommelier είναι φτιαγμένα στο χέρι από φυσητό γυαλί και η λεπτεπίλεπτη γυάλινη κολόνα της βάσης τους στηρίξει ένα ομοίωμα πλαστικού ποτηριού μιας χρήσεως. Το εκκεντρικό τους Design μας θυμίζει να μην παίρνουμε τα πράγματα πολύ σοβαρά, καθώς θα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για να σερβίρετε από ένα απλό κρασί του super market έως ένα ακριβοθώρητο Château Margaux.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.