Αρχική Σπίτι & Design Ποτήρι σφηνάκι Doomed Crystal Skull.

Ποτήρι σφηνάκι Doomed Crystal Skull.

by Andreas Rekopoulos

Τα ποτήρια για σφηνάκια Doomed Crystal Skull διαθέτουν σίγουρα την κατάλληλη δόση μακάβριου χιούμορ.

Έχουν διπλό τοίχωμα θερμομονωτικού γυαλιού, ώστε το περιεχόμενο να διατηρείται κρύο ή ζεστό, ανάλογα με την αρχική του θερμοκρασία. Παράλληλα το εσωτερικό τοίχωμα σχηματίζει ένα κρυστάλλινο κρανίο. Τα ποτήρια για σφηνάκια Doomed Crystal Skull  είναι φτιαγμένα από βοριοπυριτικό γυαλί (pyrex). Ένα είδος γυαλιού με μεγάλη πυκνότητα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις μεταβολές θερμοκρασίας και δεν θολώνει ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση.

Ένας πρωτότυπος τρόπος σερβιρίσματος που σίγουρα θα κάνει τους επισκέπτες σας να ρίξουν μια δεύτερη ματιά στο ποτήρι πριν το αδειάσουν.

Ξέρω τι σκέφτεστε, έχοντας συνηθίσει να σας παρουσιάζουμε έπιπλα εμπνευσμένα από πίνακες του Mondrian και φωτιστικά σχεδιασμένα από τον Salvador Dali, αναρωτιέστε πως μας ήρθε το ποτήρι σφηνάκι σε σχήμα κρανίου?

Όλοι οι φίλοι των τεχνών και του Design που σέβονται τον εαυτό τους έχουν και μια αδυναμία σε κάποια μακάβρια θεματολογία. Το ποτήρι-κρανίο διαθέτει ακριβώς αυτή την λεπτή ισορροπία που το καθιστά χιουμοριστικό χωρίς να είναι κιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Στέλιος 25/01/2016 - 18:43

Καλησπέρα. Που μπορώ να βρω αυτό το προιόν ? (Ποτήρι σφηνάκι Doomed Crystal Skull.)
Στο e-shop σας δεν το βρήκα..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.