Αρχική Σπίτι & Design Πολυχρηστική πολυθρόνα Yona από το KIESER SPATH Studio.

Πολυχρηστική πολυθρόνα Yona από το KIESER SPATH Studio.

by Andreas Rekopoulos
Yona Armchair Carpet by Kieser Spath Studio

Η Yona είναι μία πολυχρηστική πολυθρόνα που με απλές κινήσεις μετατρέπεται σε ένα μοντέρνο πολύχρωμο χαλί. Σχεδιάστηκε από το Studio βιομηχανικού σχεδιασμού KIESER SPATH για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου χώρου. Ο συνδυασμός μίας αναπαυτικής πολυθρόνας και ενός χαλιού σε ένα μόνο έπιπλο είναι μία πραγματικά πρωτότυπη ιδέα και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες όσων λατρεύουν τα μοντέρνα έπιπλα αλλά διαθέτουν μικρούς χώρους.

Ξεκολλώντας τα επιθέματα διπλής όψης Velcro με μία απλή κίνηση, η πολυθρόνα μεταμορφώνεται γρήγορα και εύκολα σε ένα φωτεινό χαλί σε σχήμα λουλουδιού. Το χαλί αυτό όχι μόνο διακοσμεί και ζεσταίνει τον χώρο, αλλά προσκαλεί τον χρήστη να καθίσει επάνω σε αυτό και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης. Έτσι έχετε μια όμορφη αναπαυτική πολυθρόνα που ότι ώρα θέλετε απλά εξαφανίζεται σαν όγκος και γίνεται ένα διακοσμητικό χαλί.

Η πολυχρηστική πολυθρόνα Yona είναι επενδεδυμένη με ένα ειδικό ύφασμα ταπετσαρίας που αποτελείται από πολλά λεπτότερα στρώματα αφρολέξ και υφάσματος. Ο σκελετός στήριξης είναι κατασκευασμένος από ένα φύλλο πολυπροπενίου το οποίο λυγίζει και σταθεροποιείται μέσω μιας ειδικής κατασκευής. Με αυτόν τον τρόπο σχηματίζεται η πολυθρόνα επάνω στις επιφάνειες της οποίας εφαρμόζει η ταπετσαρία.

Το Studio KIESER SPATH ιδρύθηκε το 2008 στο Darmstadt από τους Marcel Kieser και Christof Spath, με σκοπό τη δημιουργία ξεχωριστών και πρωτοποριακών προϊόντων. Οι Kieser και Spath δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο του επίπλου, του γραφείου, της μόδας και των καταναλωτικών προϊόντων. Η αγάπη τους για την λεπτομέρεια και η χαρά της δημιουργίας οδηγούν στη δημιουργία έξυπνων αντικειμένων που ο καθένας θα ήθελε να αποκτήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.