Αρχική Σπίτι & Design Πολυθρόνα SHIFT από την Adrenalina.

Πολυθρόνα SHIFT από την Adrenalina.

by Andreas Rekopoulos
Adrenalina Shift Armchair

Η πολυθρόνα SHIFT της Adrenalina σχεδιάστηκε από τον Simone Micheli και το σχήμα της είναι εμπνευσμένο από πληκτρολόγιο υπολογιστή.

Όπως τα περισσότερα προϊόντα της Ιταλικής εταιρίας Adrenalina η SHIFT είναι πρωτότυπη, αντισυμβατική και με μια τελείως εναλλακτική αισθητική. Το χιουμοριστικό της σχέδιο σε συνδυασμό με τα έντονα της χρώματα δίνουν στην SHIFT έναν έντονο αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα εύθυμο χαρακτήρα.

Η πολυθρόνα SHIFT σίγουρα θα έβρισκε την ιδανική της θέση στον χώρο αναμονής κάποιας εταιρίας που έχει σχέση με πληροφορική. Βέβαια αν δεν έχετε εταιρία πληροφορικήςσίγουρα μπορεί να βρει και μια θέση στο σαλόνι σας.  Άλλωστε για να διαβάζετε αυτό το άρθρο μάλλον κάπου στον χώρο σας βρίσκεται ένα πληκτρολόγιο για να πάει σετ με την SHIFT.

Ο σκελετός της πολυθρόνας φτιάχνετε από κουρμπαρισμένο κόντρα πλακέ σε συνδυασμό με κομμάτια από μασίφ ξύλο ελάτου και η βάση της είναι μεταλλική. Τα μαξιλάρια με το χιουμοριστικό σχήμα πλήκτρων είναι φτιαγμένα από πολυουρεθάνη και η ταπετσαρία διατίθεται είτε σε ύφασμα είτε σε δέρμα. Τέλος για εφαρμογή σε δημόσιους χώρους διατίθεται και σε έκδοση πυράντοχη έκδοση που τηρεί τα διεθνή στάνταρ πυρασφάλειας.

Μια τελείως ιδιαίτερη πολυθρόνα για τους φανατικούς κομπιουτεράδες και όχι  μόνο. Η SHIFT θα προσθέσει ένα στοιχείο GEEK στον χώρο σας,  πάντα όμως με άψογο στυλ. Και για όσους προτιμάνε κάτι πιο απλό, υπάρχει πάντα και η ειδική έκδοση Adrenalina SHIFT Tricolore που αντί για το σχέδιο με τα πλήκτρα, είναι χρωματισμένη στην κλασσική τριχρωμία της Ιταλικής σημαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.