Αρχική Σπίτι & Design Πολυχρηστικό παιδικό έπιπλο Wonder Box.

Πολυχρηστικό παιδικό έπιπλο Wonder Box.

by Andreas Rekopoulos
Wonder-Box Table and Bench by Richard Lampert

Το Wonder Box είναι ένα διαφορετικό παιδικό έπιπλο που συνδυάζει παιδικό γραφείο, κάθισμα, πάγκο και μαυροπίνακα σε ένα κομψό και μικρών διαστάσεων πακέτο.

Σχεδιάστηκε από την Monica Förster για την Γερμανική εταιρία Richard Lampert και με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένας μονόχρωμος μίνιμαλ κύβος, ένα απλός κομψός πάγκος. Μόλις όμως ο πάγκος διαιρεθεί δημιουργείται απευθείας ένα κάθισμα, ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος και ένα γραφείο. Παράλληλα η επιφάνεια του γραφείου γυρίζει ανάποδα και μετατρέπεται σε ένα μαυροπίνακα.

Πρόκειται για ένα πραγματικά έξυπνο παιδικό έπιπλο που συνδιάζει αφαιρετική αισθητική, σωστή χωροταξία και μεγάλη πρακτικότητα. Με ιδιοφυώς απλό τρόπο είναι ευχάριστο, κομψό και καταλαμβάνει χώρο μόλις 50 Χ 70 εκατοστά. Α και μόλις το παιδί σας μεγαλώσει μπορείτε πάντα να το κάνετε ένα κομψό ράφι και όλο το εσωτερικό να γίνει αποθηκευτικός χώρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.