Αρχική Τέχνη Πίνακες χαρτοκοπτικής Extraction Series από τον Matthew Shlian.

Πίνακες χαρτοκοπτικής Extraction Series από τον Matthew Shlian.

by Andreas Rekopoulos
Extraction Seriesby Matthew Shlian

Οι πίνακες χαρτοκοπτικής Extraction Series του Matthew Shlian εξερευνούν την δυνατότητα της κίνησης στον χώρο μέσα από ένα δισδιάστατο κάδρο.

Χρησιμοποιώντας χαρτί κομμένο και διαμορφωμένο με μεγάλη ακρίβεια ο Shlian φτιάχνει γεωμετρικούς μονοχρωματικούς πίνακες με απόλυτη μίνιμαλ αισθητική. Τα δημιουργήματα του Shlian χαρακτηρίζονται από μια δυνατή αίσθηση έντασης, καθώς οι σφηνοειδής επιφάνειες τους αγωνίζονται να ξεφύγουν από το τετράγωνο επίπεδο κάδρο τους. Η ένταση μεταφράζεται σε κίνηση και ενέργεια μέσα από έναν ιδιοφυώς απλό συμβολισμό.

Ο Matthew Shlian δημιούργησε την σειρά Extraction Series ως εξέλιξη της σειράς Process Seriesτου 2011. Η βασική γεωμετρία της Process Series αναπτύσσετε σε κάτι πιο πολύπλοκο με την Extraction Series. Και στις δύο συλλογές το κυρίαρχο στοιχείο είναι η καθαρότητα της μορφής και η ενσωμάτωση της κίνησης. Τους πίνακες χαρτοκοπτικής του Matthew Shlian διατίθενται μέσω του The Ghostly Store.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.