Αρχική Διάφορα Photo Hangers από τον Juta Kan για την Plus-D.

Photo Hangers από τον Juta Kan για την Plus-D.

by Andreas Rekopoulos

Οι συνδετήρες Photo Hangers είναι ένα από εκείνα τα μικρά αντικείμενα που δίχως καμία προσπάθεια μας κάνουν να χαμογελάμε. Μια απλή ιδέα που όμως διαφέρει ουσιαστικά και ευχάριστα από τα συνηθισμένα.

Είναι σχεδιασμένοι από τον Juta Kan, παράγονται από την Ιαπωνική εταιρία Plus-D και φτιάχνονται από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι συνδετήρες Photo Hangers  μοιάζουν με μικροσκοπικές κρεμάστρες και η ιδέα του σχεδιαστή είναι να χρησιμοποιηθούν για να κρεμάσετε φωτογραφίες, κάρτες ή σημειώσεις χωρίς να χρειαστεί να τις τρυπήσετε. Βέβαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε άλλη εφαρμογή που θα είχε ένας συμβατικός συνδετήρας.

Κλασσικό δείγμα Ιαπωνικού Design, καθότι η ιδέα είναι πρακτική, απλή, οικονομική και με αμέτρητες εφαρμογές αναλόγως με την φαντασία του καθενός.

Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από έναν σπάγκο και μερικά Photo Hangers για να “απλώσετε” τις φωτογραφίες ή τις σημειώσεις σας με τρόπο δημιουργικό και πρωτότυπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.