Αρχική Διάφορα Συλλεκτικοί δίσκοι βινυλίου Pet Shop Boys Yes.

Συλλεκτικοί δίσκοι βινυλίου Pet Shop Boys Yes.

by Andreas Rekopoulos

Το collectors box της συλλεκτικής σειράς δίσκων βινυλίου Pet Shop Boys Υes Limited Edition σχεδιάστηκε από την Farrow Design και αποτελεί υπόδειγμα δημιουργικής συσκευασίας.

Η δουλειά που έχει γίνει από την Farrow Design είναι εντυπωσιακή τόσο σε χρήση υλικών όσο και σε επίπεδο γραφιστικής. Από το ελαφρώς διάφανο μαύρο κουτί με το χρυσό μεταλλικό σύμβολο, έως τις χρωματιστές θήκες των δίσκων όλο το concept είναι μοντέρνο, μινιμαλιστικό, φρέσκο και έντονα καλλιτεχνικό. Πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό αποτέλεσε η έκθεση 4900 Colours του Gerhard Richter που έλαβε χώρα στην Serpentine Gallery του Λονδίνου.

Το “tick” του εξωφύλλου συμβολίζει τον τίτλο της συλλογής (Yes), ενώ τα πολλά και έντονα χρώματα δίνουν μια αίσθηση χαρακτηριστικά Pop. Όλη η παρουσίαση από το εξωτερικό του κουτιού έως τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται στα ονόματα των τραγουδιών δείχνει δημιουργικότητα και προσοχή στην λεπτομέρεια. Η συλλογή περιλαμβάνει συνολικά 11 δίσκους, οι οποίοι εάν τακτοποιηθούν στην σωστή σειρά δημιουργούν το γεωμετρικό “tick” που κοσμεί το εξώφυλλο. Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από το περιεχόμενο του κομψού μαύρου κουτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.