Αρχική Μόδα & Ένδυση Μάλλινα κασκόλ με άποψη από τον Paul Smith.

Μάλλινα κασκόλ με άποψη από τον Paul Smith.

by Andreas Rekopoulos
Paul Smith Wool Scarf

Κάθε φορά που μπαίνει το φθινόπωρο και πλησιάζει ο χειμώνας συλλαμβάνω τον εαυτό μου να εξετάζει την αγορά ενός καινούριου κασκόλ.

Το κασκόλ αποτελεί ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ διότι σε αντίθεση με άλλα πιο μικρά αντικείμενα φαίνεται από μακριά και αποτελεί έτσι μια καθοριστική πινελιά της εμφάνισης μας. Ένα χρωματιστό κασκόλ μπορεί να δώσει εύκολα αυτή την εύθυμη νότα που λείπει από μια σκουρόχρωμη χειμερινή εμφάνιση ή να συμπληρώσει τα έντονα χρώματα που επιλέξατε εάν προτιμάτε τις πιο τολμηρές εμφανίσεις.

Βιρτουόζος της συνένωσης  πολλών ετερόκλητων χρωμάτων σε μια ευχάριστη σύνθεση είναι σίγουρα ο πολυβραβευμένος Βρετανός σχεδιαστής Paul Smith. Πρόσθετο πλεονέκτημα η βαθιά παράδοση των Άγγλων στα μάλλινα ρούχα που υποστηρίζεται από πρόσβαση στις καλύτερες πρώτες ύλες και τις πλέον προηγμένες μεθόδους παραγωγής.

Τα πολύχρωμα κασκόλ του Paul Smith είναι διαθέσιμα σε ποικιλία υφασμάτων αλλά η προτίμηση μου είναι σίγουρα τα μάλλινα που αποτελούνται από 90% μαλλί μερινός και 10% κασμίρ, τα οποία  είναι εξαιρετικά μαλακά, ανθεκτικά και ζεστά. Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι τα συγκεκριμένα κασκόλ φτιάχνονται στην Σκωτία και όχι σε κάποια χώρα της άπω ανατολής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.