Αρχική Μόδα & Ένδυση Πολύχρωμα μανικετόκουμπα από τον Paul Smith.

Πολύχρωμα μανικετόκουμπα από τον Paul Smith.

by Andreas Rekopoulos

Τα πολύχρωμα μανικετόκουμπα του Paul Smith θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι η ανατρεπτική λεπτομέρεια μιας προσεγμένης βραδινής εμφάνισης.

Τα μανικετόκουμπα είναι ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ συνήθως συνδεδεμένο με επίσημες εμφανίσεις. Όμως ο διάσημος Βρετανός σχεδιαστής Paul Smith ανατρέπει αυτό το στερεότυπο. Με τα μανικετόκουμπα Multi Stripe ο Paul Smith εφαρμόζει για ακόμη μια φορά την συνταγή που τον έχει κάνει διάσημο, παίρνει ένα επίσημο αξεσουάρ και του δίνει μια “αντισυμβατική” νότα.

Οι χαρακτηριστικές πολύχρωμες γραμμές θα έρθουν σε πλήρη αντίστιξη με ένα “σοβαρό” μονόχρωμο πουκάμισο, σπάζοντας την  μονοτονία και υπονοώντας ότι ένα “ατσαλάκωτο” στυλ δεν είναι απαραίτητα μονοδιάστατο.  

Το μοτίβο με τις πολύχρωμες γραμμές είναι διαχρονικά σήμα κατατεθέν του Βρετανού σχεδιαστή, όμως χρόνο με τον χρόνο βρίσκει πάντα διαφορετικούς πρωτότυπους τρόπους να το εφαρμόσει. Από την φετινή συλλογή ξεχωρίσαμε κάποια σχέδια που άρεσαν περισσότερο όπως το μανικετόκουμπο που μιμείται ένα συμβατικό πολύχρωμο κουμπί και το κλασσικό σχέδιο με το χρωματιστό Mini Cooper.

Τα μανικετόκουμπα Multi Stripe είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο για εκείνους τους δύσκολους φίλους που φαινομενικά τα έχουν όλα, καθώς είναι μια σταθερή αξία διαχρονικού Βρετανικού Design, με την απαραίτητη δόση χιούμορ. Οι τιμές κυμαίνονται ενδεικτικά από 70€ έως 180€ ανάλογα με το σχέδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.