Αρχική Μόδα & Ένδυση Παπούτσια adidas από τον Rick Owens.

Παπούτσια adidas από τον Rick Owens.

by Andreas Rekopoulos
Adidas x Rick Owens designer sneaker collection

Τα παπούτσια adidas που σχεδίασε ο σχεδιαστής μόδας Rick Owens ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και την ιδιαίτερη αισθητική τους. Αυτά τα φουτουριστικά sneakers πραγματικά μαγνητίζουν τα βλέμματα και μας προκαλούν να τα απολαύσουμε!

Η πολύαναμενόμενη συνεργασία του Rick Owens με την adidas είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας μοναδικής σειράς παπουτσιών που αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά μοντέλα. Τα χρώματα της συλλογής περιορίζονται στην μινιμαλιστική και διαχρονική παλέτα του μαύρου, του άσπρου και του γκρι ενώ στο γενικό σχήμα του παπουτσιού δεσπόζει η μεγάλη γλώσσα και η διαχωρισμένη σε δύο τμήματα εντυπωσιακή σόλα.

Το πολυτελές δέρμα και το σουέτ στα παπούτσια adidas x Rick Owens έρχεται να αναδείξει την πραγματική αξία ενός αυθεντικού υλικού στην κατασκευή παπουτσιού, ενώ η άνετη και ανατομική φόρμα τους και, καθιστούν αυτά τα design sneakers απλά ασυναγώνιστα. Από την άλλη πλευρά η fashion forward αισθητική τους σίγουρα τα κάνει ιδιαίτερα και αντισυμβατικά, αγαπητά σε όσους θέλουν πραγματικά να ξεχωρίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.